регресия - пътуване в минал живот

възможно ли е да преживеете част от минал свой живот - поискайте и опитайте!
Попаднахте на тази страница, защото вероятно се съмнявате, че този живот е началото и края. Не казвам, че е случайно, защото всеки ден се убеждавам, че няма нищо случайно. Не обичах историята и връщането във вековете, a обожавах фантастиката, която започна да се превръща в реалност. Но един ден просто реших да опитам, въпреки подозрението към хипнозата, която очаквах да ме върне в минал живот. Последваха няколко регресии, в които получавах отговори за необясними предпочитания или непоносимост към хора, места, храна, предмети. Отношенията с определени хора, повтарящи се състояния и ситуации получиха своето изясняване и решение. Регресията помага да опознаете и заобичате себе си и живота, за да си създавате по-добро бъдеще.
past_sg
дори да сте чели какво е РЕГРЕСИЯ моля прочетете пак - предишното описание може да е невярно?

пътуване в минал живот, в което може да откриете отговори за причините за настоящи отношения, заболявания, необясними чувства и усещания. Възможно е да получите насока как най-подходящо да постъпите в настоящето, за да подобрите живота си.
Регресията не е хипноза – през цялото време ще чувате гласа ми и ще можете да говорите за това, което преживявате, ако искате да го споделите и чуете по-късно на аудио записа от сесията. Във всеки момент мога да ви изведа от миналия живот по ваше желание.

Какво е нужно за да се върнете в минал живот?

За повечето хора е трудно да не мислят, да не очакват, да не изискват, да не правят планове. Но пълната почивка на ума е необходимо условие. Само в такова състояние можете да надникнете в минал живот.
Има хора, които се притесняват, че няма да успеят, защото не са правили медитация или някакви специални упражнения, но за регресията не е необходима предварителна настройка или опит.
За да се случи това преживяване, най-важно е да се освободите от очакванията, разсъжденията и да отпуснете тялото си във водената от мен релаксация..
Няма невъзможни неща – нужно е желание да срещнете неочакваното, в състояние на почивка за тялото и ума.

с какво ще ви помогне миналия живот?
  • Отношенията с вашия партньор, родители/деца/приятели/колеги – как да постъпвате с тях/как да ги приемете или да се освободите от неприятна връзка/да осъзнаете причините за тези отношения и тогава да решите как, дали и доколко да останете в тях;
  • Заболявания и състояния – какво определя ситуацията в момента и как да я промените/как да преодолеете или облекчите страданията си/какво да промените, за да живеете с повече лекота и радост
  • Какво да направите, за да излезете от постоянно повтарящи се ситуации.
    Може да получите яснота или насоки по всеки въпрос, който ви интересува и да продължите живота си с по-голяма лекота и спокойствие, стига да е дошло времето да получите тази информация.
    Това, което ще видите, почувствате или научите може да ви помогне да решите много от ситуациите, които преживявате в сегашния си живот.
    Регресията помага да приемете и да следвате съдбата си, да направите най-подходящия за вас избор в настоящето и осъзнато и отговорно да се грижите за себе си.