30.06 – ЛИЛИТ премина във Везни

Лилит или Черната Луна показва според знака и мястото в хороскопа ви къде и по какъв начин може да се проявяват най-лошите ви качества. Тя е злото, което привнасяте от миналото и се отразява в настоящето.
Везни е знак, символизиращ търсенето на баланс, a Венера, която го управлява насочва към намирането му в красотата и партньорствата в личен и професионален план.
Черната луна ще ви изкушава да реализирате тъмните си желания или да създавате и усещате страхове в онази сфера от живота ви, през която тя преминава. Сянката на непостоянството и неделикатното отношение към човека до вас може да ви отведете до неприятни ситуации и дори раздяла.

Затова през следващите 9 месеца е важно да работите за равнопоставеност в бизнеса и любовта между вас и вашите партньори.
Докато Лилит е във Везни, изневярата става много по-лесна особено, ако постоянно търсите някой по-подходящ, с когото да свържете бъдещето си.
Бизнес споразумения също ще се нарушават по-често заради лъжа или измама с имущество и пари.
Нуждата от признание, слава и висок социален статус ще подтикват мнозина да нарушават правилата за собствена облага.
Стремежът към лукс и комфорт може да ви направи капризни и суетни, което ще отблъсква тези, които търсят пълноценна връзка. А токсичните отношения ще нарастват.
Изкушението да се сдобиете бързо с материални придобивки може да ви коства поста или успеха в съдебни дела.
Внимавайте до края на март 2025 година да не проявявате силните си чувства публично, защото това ще злепостави не само човека, когото обвинявате в нарушаване на лоялността и правилата, но и вас самите.