28.06 – Венера и Марс с нежност и страст

От днес до средата на юли Венера с Марс може да внесат романтика и пламенно общуване. Перфектната комбинация от страст и привързаност ще ви придаде повече жизненост и очарование. Сега е момента да бъдете уверени и напористи в преследването на желанията си. Освободете се от ограниченията и раздавайте любов. Покажете и споделете със или без думи колко държите на половинката си и колко са силни чувствата ви.
За необвързаните нарастват шансовете да срещнат любовта изненадващо. Не пропускайте възможностите да се запознавате с нови хора. Оставете вашата страстна същност и привлекателност да отворят нови пътища. Това, което чувствате ще привлече същите вибрации.

Нека химията, която витае във въздуха на лятото ви омагьоса приятно. Не подминавайте усещането за привличане, дори умът ви да казва, че това е повърхностно или за кратко.
Това е подходящ момент да заявите силните си качества и да бъдете по-инициативни не само в любовта, но и в професионален план.
Ако притежавате някакви творчески таланти, те ще са особено ярко подчертани. Пуснете на свобода своя чар и се оставете на вълната, която ще ви направи по-популярни. Сега можете да получите подкрепа много по-лесно, отколкото по друго време.
Разнообразието и спонтанността са това, което ще напира отвътре да ви води. Бъдете откровени, но все пак очарованието няма да може да замени добрия тон, дори човекът до вас да е много влюбен. Вашата спонтанност и закачливост е добре да познава границите на внимателното отношение към чувствата и достойнството на другия.
Направете нещо забавно, вълнуващо и вдъхновяващо, което да стопли сърцето на близкия до вас човек или да спечелите някой, който да ви стане особено ценен.
Нека изникващите идеи не нагнетяват обстановката. Склонността да прескачате твърде бързо или нереалните сценарии, които бълвате може да създадат хаос вместо интересно съживяване на отношенията. Насочете се към това да преоткриете себе си, желанията си и да се превърнете отново във флиртуващи, привлекателни и създаващи нежност и страст.