13.05 – Венера, Сатурн и Уран – идеи за бъдещето

Седмицата започва с интересното влияние на богинята на любовта Венера и сериозния учител Сатурн. Заедно с това Слънцето съвпада с изненадващия Уран и може промени и идеи да идват като гръм от ясно небе.
Венера и Сатурн ще насочват към желание за по-сериозни отношения, сега или в бъдеще. Ако вече има човек до вас, възможно е един от двамата да усети нуждата от разговор за стабилността на връзката и доколко задълбочени са чувствата ви.
Ако сте свободни, вероятно ще мислите повече за сериозни отношения, които не са за една нощ, само за забавления понякога или за лятна компания. Нуждата от някой, с когото да споделите ежедневието и тежестта на дните ще е по-важно от закачките и флирта.


Понеже Венера покровителства и материалните придобивки, не е изключено да получите някои закъснели финансови постъпления. Сатурн най-накрая ще ви възнагради, ако сте били търпеливи или последователни или честни в сделките или съдебните дела.
Заедно с това Слънцето и Уран ще ви предизвикат да търсите и дори да се бунтувате, отстоявайки свободата си във връзката или на работното място. В допълнение Сатурн и Венера може да поставят въпроса за вашата удовлетвореност в това, което правите. Време е да си изясните доколко работата ви носи удовлетворение, финанси и признание.
След Новолунието в земния златен Телец, аспектът на Венера със Сатурн още веднъж поставя на преден план нуждата от дом за любовта или бъдещото семейство. Добре е да направите първата крачка към важна или голяма инвестиция. Но Сатурн не обича прибързаните решения, макар Уран да дава импулс да уловите изненадващо появилите се възможности.
Бъдете гъвкави, но и много внимателни при промяна да посоката – ваша или на околните. Придържайте се към практичността на Сатурн и възможността, която Венера създава – да избирате най-полезните хора и сделки
Изплатете дълга си и направете нов дългосрочен план за своето емоционално или материално бъдеще.