24.04 – Пълнолуние в Скорпион

Споменаването на  Пълнолуние, Скорпион и Плутон едновременно създават достатъчно напрежение и без да се обясняват техните аспекти днес. Разположението на  Слънцето, Луната и Плутон ще усилят традиционния дискомфорт, която Луната е цяла. Скорпионът и неговия мрачен управител Плутон може да ви разкрият доста тайни. Но не бързайте да се радвате, защото това може да преобрази връзките и представите ви за света около вас.
Ще е трудно да не влезете в спор или да не срещнете съпротива при ваши действия и изказвания. Трудно ще ви разберат и сякаш ще говорите на различни езици и заради ретроградния Меркурий в Овен. А него го управлява потопеният в дълбоки води Марс, който преди време се приемаше за управител на Скорпиона.

В това експлозивно съчетание на мощни води и много огън само Слънцето е от скоро стъпило в земния елемент Телец. Но сега борбата за комфорт може да ви изнерви.
Внимавайте с вложенията и пазаруването, което ще бъде изкушаващо и по празниците. Желанието да се чувствате свободни включително финансово може да ви отведе до сериозна криза.
Когато Плутон се намеси много принципи и правила се променят. Негова връзка с Пълнолунието може да се превърне в изпитание за хората в големия финансови организации и свързаните с имоти, храна и всичко, което ви носи стабилност.
Като добавим и палавата Венера все още в Овен, страстите може прекалено да се разгорят и вместо да преживеете страстна нощ да попаднете в огнени спорове за чувства, пари, изневери връщайки се доста назад във времето.
За щастие Венера може да ви срещне с човек, с който се разбирате без думи и страстното привличане да ви покаже съвсем различна страна на любовта. Все пак внимавайте за използвачи и измамници, които се нуждаят от вашите връзки, дом, пари. Не позволявайте дори и в началото да ви поставят в ролята на подчинен или жертва. Властта няма нищо общо с взаимната любов.
Използвайте недоверието към хората, което често е силна страна на Скорпиона. Сега е възможно и вашата интуиция и проницателност да се засилят.
Наблюдавайте и се пазете, въпреки опитите да ви въвлекат в драми. Да уважавате правото на другия не означава да пренебрегнете вашите интереси.
Помнете, че намесата на Плутон в Пълнолунието в Скорпион не е случайна и тя носи полезна, макар понякога болезнена трансформация. Ако нещо не върви, дърпа ви назад или пречи на развитието ви е време да си тръгне преди новолунието след Великден.
Добрата новина за утре е края на ретроградния Меркурий. Но изчакайте още два-три дни преди да се зарадвате с нова техника и по-добри комуникации.