19.04 – Венера и Меркурий – изненади от миналото

Денят е натоварен с множество важни планетни влияния. Планетите, които носят изобилие от финанси, любов и удоволствия Венера и Юпитер днес изпълняват  главна роля. Но до тях за изненадващия Уран и ретроградния Меркурий, заедно с импулсивния Марс.
Твърде много енергия и желания ще изпълват умовете, сърцата и телата ви.
Любовта и оптимизмът са част от хубавите влияния на тези звездни събития.
Заради ретроградната планета на комуникациите може да сте поставени пред изясняване на минали грешки и неразбирателства. Неправилно чути или прочетени реплики се завръщат, за да откриете, че е било излишно да драматизирате.

Доброто настроение и силното желание да преодолеете мълчанието и неяснотите в кръга от двама ще ви помогнат да си кажете истината. Възможно е да се разпилявате в много теми и да чувате как от устата ви излиза цялата истина и  всичко, което сте крили досега. Уран може да ви даде някоя и друга гръмотевица и вместо да направите крачка за сдобряване рязко да си обърнете гръб, твърдо решени, че това е края.
Внимавайте с прекалената категоричност и бунт срещу остарелите виждания на партньори и приятели. Нуждата от свобода е много силна и дързостта в изказванията ви може да изненада вас самите. Не преувеличавайте проблемите, но и не отивайте в другата крайност на безрасъден оптимизъм.  
Покажете и кажете на важния за вас човек, че го обичате и приемете неговия избор да се върне или да си тръгне. Ако не споделяте силните чувства на някого, бъдете поне благодарни, че сте толкова ценени от него.
Радвайте се на комплименти или съобщения от бивши партньори или приятели, с които сте прекъснали отношения. Бъдете дипломатични към чувствата на другия, макар и твърди в решението си да не сте с него.
Ако нищо в личните ви отношения не ви вълнува днес, възможно е Венера, Юпитер и Меркурий да ви зарадват с развитие по някой изостанал финансов въпрос или да придвижите документи за имущество или работа. Неочакваните обрати в някоя ситуация ще ви покажат в каква посока да продължите.
Всякакви проблеми от миналото може да се появят днес, но любовта, внимателното отношение, добрата дума и усмивката ще помогнат във всяка ситуация.