18.04 – Юпитер и Уран – нестандартни промени

Утре е изключително интересен ден. Планетата на изобилието съвпада с предизвикващия внезапни промени Уран и те правят аспект с планетата на смелостта Марс.
Заедно с това Венера се среща с ретроградния Меркурий в знака на страстта Овен, но за това четете утрешната астрологична прогноза.
Всички тези влияния ще разчупват ежедневието ви още няколко дни.
Юпитер и непредвидимият Уран са в знака на земните блага и удоволствията в живота, което може да ви донесе промени в много посоки.
За някои от вас може изненадите и обратите да са изключително щастливи, обсипвайки ви с нови възможности. Внезапна финансова печалба, повишение или романтика са много вероятни проявления на това влияние.
Други ще се насочат към купуването или продаването на имот.
Юпитер управлява и преминаването на границите, а Уран засилва революционните идеи. Така може да се изненадате от нестандартните си нови решения на стари ситуации  
Внезапно може да решите да тръгнете на път или да организирате далечно пътуване.

А тези, които не харесват работата си, най-накрая ще намерят мотивация да започнат обучение, което да промени професионалния им път. Сега е момента да се завърнете към отлаган курс по чужд език или за квалификация, който ви отварят нови хоризонти.
Не е изключено да потърсите партньори или работа в чужбина или да решите да действате по съвсем нов и модерен начин, за да превърнете рутината в предизвикателство.
Юпитер носи оптимизъм, а заедно с Уран може да преобърнат всичките ви досегашни ограничения и принципи.
Промяната на гледните ви точки към досегашните ви проблеми може да ви отведе в компания на по-нестандартни като поведение или мислене хора.
Не се притеснявайте да експериментирате с различен външен вид, да потърсите нови приятели или необичайни за вас занимания. Изследвайте смело света около вас и се наслаждавайте на динамиката на промените. Само така ще преминeте по-лесно през изненадите, които съдбата ви поднася.
С каквото и да ви предизвикват хората и събитията, погледнете философски и приемете, че ви е време за нов живот.