23.03 – Марс преминава в Риби

Планетата воин от активното действие преминава в света на мечтите.
Влиянието на огнената планета, потопена в дълбоките води на знака Риби за последен път сте усетили преди две години.
Сега отново огънят разгаря въображението и дава шанс на чувствителната ви същност да вземе власт над всичко друго.
Огънят може да разпали чувствата. Докато и Венера е все още в знака Риби много вероятно е да търсите духовната връзка със сродната си душа. Усилва се нуждата от пълното духовно сливане с партньор.
Необвързаните имат голям шанс да намерят истинска любов. Но светът на Рибите създава много илюзии в стремежа към съвършенство и извисеност. Затова внимавайте да не попаднете в капана на собствената си фантазия за другия или на измамник.

Склонността да идеализирате може да даде възможност да ви манипулират и да ви използват.
Двойките могат до края на април да изгладят ръбовете на връзката си и да разкрият своите желания по мек и чувствителен начин
Възможно е в следващите пет седмици да усещате желание за усамотение, умора и липса на мотивация да бъдете активни. Но Слънцето и Меркурий са в устрема на знака Овен и все ще ви побутват да общувате повече и да се опитвате да повишите тонуса си.
Ако предпочитате почивката, позволете си я. Погрижете се за повишаването на имунитета си и се пазете за типичното за времето разпространение на вируси. Честата промяна на топло, студено и влажно стресира организма и ви изморява още повече.
Мотивацията да напредвате към целите си сега е забавена и изисква повече сили, докато се уверите, че имате всички подходящи условия. Не е нужно да бързате, защото дълбоките води на Риби създава мъгла, в която е трудно да се ориентирате къде се намирате и къде ще стигнете. Добре е да забавите темпото, да внимавате за важните неща и да се грижите за комфорта си. Подарете си масаж, СПА процедура, разходки в приятна компания. Общувайте само с хора, които ви носят приятни емоции или с които можете да споделите чувствата си.
Вероятно ще забележите, че повече ви е грижа за другите, отколкото доскоро. Това създава прекрасна възможност да преживеете романтични моменти или разговори с повече разбиране и нежност.
Не позволявайте на страха от провал или съмненията в успеха да ви стопират изцяло. Приемете, че нито вие нито ситуациите и хора могат да бъдат идеални. Това ще ви спести много мрачни мисли, настроения и състояния като фрустрация и депресия. По-добре да гледате през розови очила отколкото през най-мрачните. Макар негативната енергия да не се проявява веднага, тя ще се натрупва и може да предизвика буря в най-неочакван момент.
Тези от вас, които се занимават с изкуства могат да получат изключителни идеи и шанс за развитие. Използвайте духовната енергия на Марс и Венера в Риби, за да изразите своите чувства и да развълнувате сърцата на публиката.
Ако нямате изявени таланти, запишете мечтите си и визуализирайте това, което искате да постигнете. Не се тревожете, че не ви достигат сили да направите следващата крачка. Активното време и положителна промяна не са далече.