21.03 – Венера, Сатурн и Плутон – време за израстване

Венера със Сатурн и Слънцето с Плутон ще ви поставят пред вълнения, които са начало на влиянията и събитията след лунното затъмнение.
Още с първите дни на пролетта започват да покълват семената на промените. Венера заедно със Сатурн ще ви накара да погледнете по-отговорно на отношенията си. Дали в личните или професионалните партньорства можете да сте дисциплинирани и търпеливи е време да разберете. Същото се отнася и до възгледите на човека до вас и намеренията му за сериозна или неангажираща връзка.
Заедно с това Венера в Риби ви прави по-раними към липсата на чувства и загриженост. Това ще се усеща независимо дали имате или не някой, когото да обичате.
За търсещите своя спътник в живота може най-неочаквано да се появи зрял и стабилен човек, кой също търси някой като вас.

Под лъчите на Слънцето и в сянката на съмнението, което внася Плуто, вероятно ще оглеждате задълбочено възникващите възможности. Но заедно с подозренията към непознатите ще ви изгаря желанието да съживите дните си след скуката през зимата.
Внимавайте с рисковете и отхвърлянето на досегашното ви Аз в името на идеята, че няма невъзможно щастие. Пазете и финансите си, защото измамниците все още са в добри позиции и може да ви притискат да вземете незабавни решения. Разтеглете във времето отговора си и за инвестиции и за промяна в отношенията или местоживеенето.
Не се притеснявайте, ако големите промени ви се стоварят като гръм от ясно небе. С пролетта започват и новите възможности. Може да продължите сами или с някого по негов избор. Но преди да се паникьосате или шокирате приемете, че дълго отлаганите решения просто ви се сервират някой ден за добро.