11.03 – Венера преминава в Риби

Точно в полунощ Богинята на любовта ще премине в дълбоките води на интуицията и фантазиите.
Предстои ви месец с копнежи за споделени чувства, нежност и отдаденост един на друг. Венера ще накара повече хора да мечтаят за своята сродна душа, която може да им даде дълбоката любов, от която се нуждаят. Идеята за пълна отдаденост, възвишени чувства и хармония по почти мистичен начин ще вълнува ума и сърцето ви.
Ако забележите, че някой се отнася с нежност и разбиране, има вероятност да се влюбите. Да срещнете любовта от пръв поглед става по-вероятно. Но не забравяйте, че магията на знака Риби ви кара да идеализирате, което води до измамни впечатления. След като мъглата на илюзиите изчезне след около месец може да се разочаровате или чувствата ви да бъдат наранени. Не е изключено и да пропилеете време и пари по нещо, което сте създали във въображението си и е далеч от реалността. Внимавайте да не се удавите в морето от емоции.
Има опасност до 5-ти април да е трудно да поставяте граници.

Това може да ви натоварва психически и да натрупате пасивна агресия, която не след дълго ще изригне като вулкан. От друга страна, може вие да се нуждаете от постоянната близост на човека, когото обичате. Така рискувате да задушите партньора с присъствието си.
Нуждата да помагате на някой в нужда или да спасявате страдащи също ще се увеличава. Внимавайте обаче в каква посока се втурвате, защото вашата жертвоготовност и отдаденост може да ви превърне в лесна жертва на мошеници и недобросъвестни хора. Позволете си и вие да потърсите някой, който да ви утеши или да ви подкрепи.
Венера в Риби ще ви прави по-чувствителни, впечатлителни и отдадени на музика, поезия, кино и други изкуства. Започва благодатен период за поети, художници, музиканти и всички, в чиято работа са необходими талант и въображение. Някои от творците ще получат вдъхновения, подобни на божествен дар. Следвайте мечтите си, колкото и невероятно да ви изглежда тяхното реализиране.
Дайте свобода на талантите си, които сте скрили дълбоко или досега не сте знаели, че съществуват. Всяко действие, с което създавате красота, мир и усмивки ще ви направи желана компания. Добротата ще извиси душата ви и ще изпълни сърцето ви с радост.