04.12 – Венера преминава в Скорпион

Докато беше в любимия си знак Везни, тя ви осигури най-различни удоволствия – приятни разговори с непознати, флирт, разбирателство и финансови благинки. Всичко това се променя с потапянето й в дълбоките води на страстния и мощен Скорпион. Неговата екстремност и постоянно преобразяване ще намери причини да разчисти несъществените връзки.
Тази водната стихия ще ви води към принципа „всичко или нищо“, защото е задвижвана емоционално и е почти обсебена от потребността всичко да е автентично. Приятелските и понякога повърхностни прояви на Венера във Везни ще бъдат изхвърлени зад борда, за да останат само дълбоките връзки и интимност.
Скорпионът е знак за трансформация, което ще направи свързването с партньора ви задълбочено, за да станете възможно най-близки. Разговорите ще ви доведат до пълно отваряне един към друг. Чувствата, които изпитвате ще бъдат по-силни от всякога.
Не бързайте да се радвате! Присъщи на Скорпиона са не само изпепеляващите и завладяващи прояви на любов и страст, но и унищожителната ревност и неоспорима позиция на властен господар. Въпреки тези тъмни страни, силното привличане ще ви донесе незабравими интимни преживявания.
Интуицията и инстинктите ви ще са засилени, поради което може да постигнете много добър синхрон с партньора. Предоставянето и получаването на удоволствие ще е по-лесно от всякога и то на всички нива – ум, тяло и душа.
Дори в сферата на платоничните отношения всичко, което не е на сто процента истинско ще ви отблъсква. Вероятно ще липсва желание да създавате контакти с непознати на шумни партита. 

Следващите няколко седмици не са най-социалното време на годината. Това може да ви даде обаче нов поглед за познатото ви обкръжение и да откриете, че някой познат има качествата да е най-добрият ви приятел. Дори човек, с когото небрежно говорите, може да се превърне в по-сериозен романтичен партньор под влияние на Венера в Скорпион.
Това е период, който ви предизвиква да прекрачите емоционалните граници, да разгледате по-отблизо отношенията си и да „отсеете” нечестните хора в живота ви.