25.11 – Марс преминава в знака Стрелец

Това ще ви направи по-активни и мотивирани от идеали. Рутината ще ви задушава и нуждата да премахнете ограниченията ще ви прави неспокойни. В следвате приключенията и завоеванията, дори и да не си го поставяте за цел.
Изследването на света и взаимовръзките може да ви отведе до намирането на нови приятели по интереси.
Жени, пазете се от очарователния до омагьосваш с думи Марс в Стрелец. Много от мъжете ще придобият дар слово. Ще бъдат по-усмихнати, но същевременно по-мъжествени. Ще търсят забавни начини да завоюват сърцето ви. Някои, неочаквано за самите тях, ще блеснат с нови интересни истории. Други ще покажат дързост, за която след време ще се чудят откъде са я получили. Но повечето завоевания на Марс едва ли ще устоят на времето. И все пак ще оставят прекрасен спомен за незабравими изживявания.
Ще имате вдъхновението и енергията да започнете нови проекти и да приемете предизвикателствата с удоволствие. Това обаче не означава, че ще имате търпението да ги следвате дълго време. Една от причините ще е разпиляването в много посоки, които привличат вниманието ви.
Марс е планетата на действието, инициативата и начините, по които напредвате. Под знака на Стрелец амбициите ви може да нарастват като лавина и да се устремите отвъд границите на реалния свят. Ще искате да надскочите дори себе си, собствените си ограничения и да узнаете за нови възможности, там където не сте успявали досега.

Оптимизмът и увереността ще нарастват, но ще ви липсва търпение и последователност. Постоянно нещо друго ще ви увлича.
Ще нараства импулсивността и вероятно ще поемете рискове, които ще се окажат непосилни или ще изискват ресурси, които ще е трудно да осигурите.
Умереността ще е трудно постижима пред разнообразието и динамичната поява на хора, чувства, знания, вярвания, места, които да посетите.
Време е да потърсите истината и отговорите, от които се нуждаете. Те сякаш ще изникват навсякъде. Стремежът към знания ще ви увлича от едно към втори и трето … Възможно е в този период да научите повече за себе си и нещата, които се случват в живота ви.
Времето на Марс в Стрелец сочи едно вълнуващо пътуване към забавни и дори екстремни преживявания. Любопитството към нови знания може да ви отведе към осъзнаването, че има много повече на този свят, отколкото знаете. Пътуването може да е истинско – до места в страната или извън нея или просто в света на книгите. Този период е много подходящ да започнете някакъв курс, който да разшири кръгозора ви и гледните точки за света, хората, културите.