22.11 – СЛЪНЦЕТО преминава в СТРЕЛЕЦ

Голямата звезда се премества от тъмните, загадъчни дълбини на Скорпиона в огнения знак на Стрелеца, който обича свободното движение.
Стрелецът обича промените и преместванията. Самото му изображение на кентавър показва, че ще ви се иска да тичате свободно и в буквален и в преносен смисъл.
Вашата сила и издържливост в чисто физически аспект ще нарастне. Вероятно ще имате нужда от повече динамични занимания – спорт, танци, бързо преминаване от една задача към друга, от една компания в друга.
В психологически аспект, оптимизмът ще ви кара да измисляте и да пробвате нови начини да направите живота си по-забавен и богат.
В този преливащ ентусиазъм обаче има нещо подвеждащо. Гледайки глобално на нещата, нараства вероятността да преувеличавате и розовата картина, която описвате да подведете вас и другите.

Ще се движите твърде бързо по задачите си, докато природата на чистокръвен жребец кипи във вас под влиянието на Стрелец. А това има опасност да изглежда сякаш не искате да се задържате в ситуацията или бягате от отговорност.
Навлизането на Слънцето в този огнен знак ще внесе светлина в личните и бизнес отношения. Разбира се, това не означава само радост и забавления. Понякога новата светлина разкрива тъмните, скрити и неприятни емоции в една връзка. Още повече, че Стрелецът не е от най-деликатните в разговорите и усмихвайки се може да бъде откровен до болка. Затова под негово влияние ще бъдете изкушени да казвате на глас вашите преценки, които в периода на Скориона бяха трупани и премълчавани. Имайте предвид, че казаното дори на шега може жестоко да обиди и нарани и най-уверените хора.
Стрелецът ненавижда лъжата, но умело се измъква, ако не е готов да сподели истината. Затова в следващите седмици има вероятност да усетите как честичко променяте описанието на реалните ситуации, без да се чувствате виновни. Дори е възможно тази новост в поведението да ви забавлява. Номерата може и да минават или поне няма да се тревожите, че ще ви хванат. А дори това да се случи, усмивката и вашето безгрижие ще намалят напрежението.
Внимавайте да не прекалявате с пазаруването, хазарта, алкохола и екстремните занимания.