18.11 – Слънце и Марс – енергия

Краят на седмицата ще ви изненада с повече движение и инициативи.
Ако мощната енергия на Слънце и Марс в Скорпион се натрупа в тялото ви, тя ще бъде спонтанно освободена и контролирането й ще е доста трудно. Тази сила може да бъде разрушителна и за вас и за околните.
Затова всякакви дейности, изискващи упоритост и физическа издържливост са много полезни през почивните дни. Моментът е много подходящ да започнете активно да спортувате или да започнете ремонт, който в друго време би ви изтощил. Но каквото и да предприемете трябва да сте особено внимателни, защото спонтанните и резки действия крият опасност от нараняване.
Други опасности при тази огромна енергия са агресията, гневните избухвания и насилието – словесно и физическо. Комбинацията от раздразнение и нетърпение може да създаде неочаквани конфликти и промени в плановете.
Хубавата страна на огромната Слънчева и Марсова енергия е възможността да трансформирате възгледите, дейностите и намеренията си.

Може да получите изключително вдъхновение, ако сте творческа личност или да откриете своето ново вълнуващо занимание. Хората на изкуствата, любителите на танците и движението ще са сякаш неуморими.
Някой или нещо може да преобърне навиците и мисленето ви като с магия. А силно привличане да ви отведе в прегръдките на страстта и приключенията. Внимавайте с конкуренцията, ревността и предизвикателното поведение, защото и много други ще са с повишено самочувствие и готови да постигнат целите си. Пазете се от сблъсъци, защото адреналинът е в изобилие тези дни.
Нарастващата Луна и горещата енергия в Скорпион имат силата да ви изтласкат към нещо градивно и продуктивно, ако не се поддавате на провокации и запазвате добрия тон в споровете.