15.11 – Меркурий и Венера – радост от общуването

Макар да е средата на седмицата позволете си срещи с приятели, забавни занимания за отпускане и отдих. Общуването ще е по-приятно под влиянието на Венера в знака на партньорствата и дипломатичността Везни и Меркурий във винаги готовия за забавления Стрелец. Може да усетите хармонията в отношенията и нуждата думите и мислите да са насочени единствено към красота и разбирателство.
Възползвайте се от по-голямата способност да говорите приятно и с лекота, за да изразите любовта и обичта си. Това може да ви отведе и до темата за по-голяма сближаване, ако сте готови за това.
За необвързаните допълнителният чар и весела бъбривост може да привлекат нова любов или поне освежаващ флирт.

След Новолунието в Скорпион в понеделник, което беше под светлината на изненадващия Уран, може на пътя ви да се появи страстна, забавна или интелектуална връзка.
Сега е подходящ момент да дискутирате семеен въпрос за пари и имущество или да поискате услуга от роднини или приятели.
Възползвайте се от благоприятната социална нагласа, за да уговорите среща или да подготвите документи. Боравенето с числа и анализите ще ви донесат полезни идеи и печеливши ситуации.
За някои от вас влиянието на Меркурий и Венера може да разрешите предишен конфликт или да разруши всички бариери и да освободи пътя ви напред.
Планирайте пътуване с романтична или образователна цел, което да ви донесе пълна наслада от живота.