14.11 – Слънце и Уран – освободеност

Слънцето заедно с Уран са вик за свобода. Те ви подтикват да опитате нови и вълнуващи начини да живеете пълноценно. Време е да изберете нов начин да действате. Много вероятно е да окажете сериозна съпротива на всеки, който дръзне да ви се налага. Независимо от възрастта ви ще усещате импулса на тийнейджъра във вас, който иска да следва друг път, различен от този, който познава и му е показван.
Борбата за независимост може да изненада не само другите, но и вас самите с желанията, които се появяват да изразите друга страна на вашата  индивидуалност. Нещо или някой внезапно може да освети забравен талант или идея за реализация. Нуждата от разчупване на рутината в личния и професионалния живот ще ви накара да прегърнете смело неочакваните ви хрумвания.

Тези, които не знаят какво им се иска ще изпитат напрежение, което може да ги отведе в скандали за неизпълнени отговорности. Ако се плашите от промените или те не са част от плановете ви за бъдещето, може някой друг да ви ги поднесе. Затова е по-добре да се адаптирате бързо към събитията, в които попадате и да изследвате своите ограничения.
Неочаквани срещи и събития могат да създадат безпокойство и тревога. Нужно е да оставите нещата да се случват, ако не сте участвали в подготовката и да се възползвате от новите възможности.
Силната съпротива към промените или бунтовническите ви настроения са опасни. Уран е позицията да разруши вашите разбирания или връзки. Неговата електрическа и спонтанна енергия създава условия за инциденти и раздели. Спорове, избухвания или раздяла може да са резултат от нетърпение или нежелание за адаптиране. Ако сте прегорели един към друг, дайте си свобода и се огледайте за нови възможности.
Появата на нов човек или приятел в живота ви може да преобърне целия ви свят или да настрои близки и приятели срещу вас и избора, който правите. Не е изключено странниците, които се появяват около вас да са някакво отражение на ваши страхове или непостигната освободеност. Изследвайте себе си и не се притеснявайте да бъдете поне за малко странни, нестандартни и неразбрани.
Хаосът понякога е необходим преди да се пренареди пъзела на живота ви.