08.11 – Меркурий и Плутон – задълбоченост

Плутон в края на знака Козирог създава дълбочина и интензивност на мисленето и разговорите. Вероятно по-сериозни или мистериозни теми ще вълнуват ума ви и по-често от друг път ще привличат  вниманието ви. Затова седмицата е подходяща за проучвания и задълбочаване по въпроси, които са основни в живота ви.
Меркурий е планетата, управляваща ума, аналитичните способности, информацията и знанията. Той е подкрепена от планетата на трансформациите, подсъзнанието, скритите или невидими неща. Затова сега имате шанс да разкриете тайни и заговори, които са витаели около вас дълго време. Вашият разум ще се срещне по необичаен начин с нестандартни идеи и изводи, които преди е било трудно да приемете. Въпросите за живота и смъртта, за магичното, за злото и доброто ще докоснат мислите и сърцето ви.

Някои ще се завърнат към минали връзки и ще потърсят хора, към които са изпитвали чувства, но са ги крили в себе си. Заедно с тях може да се изправите срещу комплексите, вината и страховете си.
Плутон ще помага за откровените разговори, особено във връзките и с бивши партньори. Изчистването на предишни ситуации, недоизказани истини и притеснения ще ви помогнат да се освободите от товара на миналото. Може да разберете дори, че сте добавили повече притеснения, отколкото ако бяхте провели трудните разговори преди време. Сега ще имате силата и дар словото да убедите другите във вашите идеи. Споделяйте без страх, защото дълбочината на казаното ще остави своя паметен отпечатък.
Не се страхувайте да кажете какво желаете и какво не. Възползвайте се от влиянието на Меркурий с Плутон да предадете вашите съобщения точно, ясно и привлекателно.
Нарастващите интелектуални способности и силната интуиция ще ви придават особено магнетичен вид, който още повече ще влияе на хората. Можете да бъдете особено убедителни, но не бива да злоупотребявате с мощния си ум, защото това няма да остане безнаказано.