31.10 – Венера и Уран – нова любов

Днес може да опитате нещо ново, в която и да е област от живота, от хоби до романтично преживяване.
Ако имате близък до сърцето ви човек потърсете нов подход към него и го изненадайте.
Ако не сте обвързани, възможно е да срещнете неочаквано нова любов или да се запознаете с някоя странна личност. Забравете за рутината и оставете необичайните неща да ви водят. Само не си създавайте надежда за дългосрочна връзка. Преживейте просто един вълнуващ експеримент. Общувайте свободно и неангажиращо.
Очаквайте неочакваното, дори в рутинни дейности като пазаруване. Възможно е да намерите нещо по-различно, което да промени стила ви и външния ви вид. Ще усетите по-модернистичен усет за мода, козметика, интериор.
Дори по финансови въпроси може да си дадете малко свобода или да намерите нов подход за това как, кога и колко да харчите.
Творческите личности могат да получат необикновени прозрения и идеи в своята област на изкуството. Някои от тях може внезапно да променят стила си и да открият своята нова страст.
Експериментирайте нови видове танци, музика, рисуване или занаяти.


Това е страхотно време да тръгнете нанякъде без определени планове и да видите къде ще ви отведе съдбата, какво ще ви прошепне за красотата на живота и с кого ще ви срещне.
Организирате неочаквано празненство за любим човек или приятели.
Изненадайте и себе си и другите с различен подход към живота и внесете малко повече ексцентричност в ежедневната сивота.