21.10 – Слънце и Плутон – властност

Желанието ви да контролирате ситуации и хора се увеличава. Това ви кара да се чувствате по-уверени, но може да ви създаде проблем с авторитетни или влиятелни хора.
Началото на конфликт би ви наранило емоционално повече от обикновено. В постъпките и действията на другите ще подозирате скрити мотиви и недоизказани намерения.
Ако се поддадете на тези съмнения има опасност да се стигне до крайно или разрушително поведение. Предизвикателства могат да ви поставят в ситуация, която да ви изглежда без изход, сякаш сте притиснати в ъгъла и нямате сили да излезете от натиска. Но в някои случаи това ще е силен натиск за неизбежна промяна, от която сте се опитвали да избягате досега.

Възможно е да се появят предишни психологически проблеми, които сте заровили дълбоко в съзнанието си. Нещо невинно може да ви припомни лица и случки, които искате да забравите завинаги, защото са ви причинили физическа или душевна болка.
Потърсете помощ от терапевт, ако внезапно се отключат предишни състояния и не можете да се справите сами.
Страхове, паранои и недоверие ще се промъкват от сенките на подсъзнанието, за да ви накарат да се промените и да поемете контрол над живота си.
Сенки от миналото може да се появят и да ви напомнят за моменти, когато някой е властвал над вас, тормозил ви е с преследване, насилие или вменявайки ви вина.
Не позволявайте на тези преживявани отново да управляват ума и поведението ви. Потърсете начин да ги преодолеете и да преминете на друго ниво в развитието си, където да се чувствате по-малко застрашени. Осъзнайте причините и се помирете с предишното си по-слабо и беззащитно аз. Тази трансформация ще ви даде огромна сила и ще ви върне радостта от живота, общуването и възможността да се доверите отново и така да намерите истинската свързаност с другите хора.