19.10 – Слънце и Меркурий – информираност

Днешният ден може да бъде доста интензивен и изпълнен със срещи, разговори, работа с документи, търговски сделки или пътувания. Ако успеете да си отделите време за пълна почивка, вероятно ще е по-скоро търсейки красиви и интересни неща в интернет или чат с някого.
Меркурий във Везни  може да ви подтикне да поговорите за връзката си или липсата на такава. Любопитството към личния живот на другите не е изключено да ви даде идеи как да внесете повече хармония в живота си.
Дори случаен разговор ще ви проясни някаква важна ситуация или проблем, пред който сте изправени.
Докато се опитвате да изберете най-подходящите думи или подход към някого, ще се налага да свършите още няколко неща. Можете да организирате събитие, което да ви донесе нови по-млади приятели или да се почувствате по-млади в дружелюбна и весела среда.
Работата с компютри и документи ще изисква повече концентрация, поради постоянно изникващите допълнителни обаждания или информация.
Възможно е да се колебаете как да се изразите, за да звучите по-красиво или по-правилно и да постигнете желания резултат от комуникацията.

Ретроградният Уран увеличава разминаванията и трудностите с комуникационните средства. Затова внимавайте какво на кого изпращате Внезапни изненади с техника, електроника и електричество не е изключено да ви поставят в неудобни ситуации.
Хубавата страна на взаимодействието между Слънцето и Меркурий е възможността да впечатлите с приказки човека, който е важен за вас. Искреното и мило отношение ще ви отвори врати към сърцето му.
Любезното изразяване и дипломатичност ще ви помогнат да се представите добре пред шефове, колеги или клиенти. Вашият стремеж към спокойни и приятни разговори ще направят деня по-приятен. Така може да предразположите приятел или любим човек да бъде откровен и да изясните деликатно чувствата и ситуациите между вас.
Правете планове и оглеждайте внимателно подробностите и действайте преди пълнолунието на 28-и октомври.