15.10 – Слънце и Уран – нови вълнения

Уран е планетата на изненадите и под лъчите на Слънцето ще ви накара да копнеете за нещо ново или вълнуващо. Макар и да е непредвидим, богът на гръмотевиците може да озари ума ви, за да ви покаже вълнуващи възможности. Той обича да поставя хората в неочаквани ситуации и бързо да променя плановете им. Но не се плашете, защото може промяната да е положителна. Дори да ви притискат да направите промени, това може да се окаже доста полезно за бъдещето ви.
Съвместната енергия на Слънцето и Уран създава много добри условия да развихрите въображението си и да решите проблеми, за които не са ви стигали ресурси досега. Възможно е внезапно да прозрете истини или да получите просветление, което да промени гледните ви точки до този момент.
Уран често създава и хаос, преобръщайки идеите с нова информация.

Да сте осведомени по въпроси, касаещи групи хора, ще се окаже важно. Различните факти и впечатления също могат да ви открият нов свят за реализация. Не е изключено да се заинтересувате от събития, свързани с хуманитарни, демократични и прогресивни дейстия.
Уран и Слънцето създават нагласа за търсене на свобода и по-различно бъдеще. Но липсата на яснота създава несигурност и страх от промяната. Ако нещата изненадващо ви тласкат към нов начин на живот, може да усещате нестабилност и раздразнителност поради липсата на решителност. Опитайте се да се фокусирате върху изникващите проблеми един по един, за да успеете да вземете решение за всеки поотделно.
Уран подпомага креативното и оригинално мислене, изобретенията, науката и липсата на предубеденост. Възможни са открития и пробиви в науката, технологиите, авиацията, новите енергийни източници, интернет или изкуствения интелект.
Започнете предстоящата седмица с експеримент или опит да се адаптирате към сътресенията, да промените досегашните навици и да коригирате това, което ви ограничава. Малките стъпки към нещо по-различно може да доведат до по-добри резултати, отколкото тоталните промени. Действайте според вътрешното си усещане какво прави живота ви по-лек и интересен.
Ако сте твърде смели, импулсивни, непредсказуеми или непокорни може да разрушите повече, отколкото ви е нужно за промяната. Това ще ви затрудни повече.
Не бива упорито да се съпротивлявате на промяната или агресивно да я спирате, защото така може да пропуснете важна възможност или да навредите на позицията и перспективите си за развитие.
Вътре във вас, а и на глобално ниво са възможни протести или бунтове срещу ограничаването на свободата. Ако не изпадате в крайности ще е по-лесно да намерите нов път напред.