14.10 – НОВОЛУНИЕ във Везни и слънчево затъмнение

Новолунието и слънчевото затъмнение поставят акцент върху отношенията, децата, творчеството и забавленията. Ще е добре да си дадете ясна сметка как се чувствате с партньора си и дали вашата връзка все още ви носи радост. Проблеми от миналото ще станат по-болезнени и видими. Нараненото ви его ще търси усмивката на някой друг. Но няма нужда да изпитвате вина за това, че искате да сте свободни и щастливи.
Ако нямате партньор е време да потърсите помощта на звездите, описвайки начина, по който искате да се чувствате с него. Може да откриете, че е време да станете по-сериозни в личните или професионални ангажименти.
Всяка лека и дипломатична комуникация обещава повече успех от търсенето на вина за минали грешки. Нуждата да започнете нов етап от живота ще ви притиска да вземете важни решения за човека до вас или в работата.

Удовлетворението във всеки аспект от живота ще е най-важното в следващите две седмици.
Използвайте тунела на затъмненията до следващото пълнолуние на 28 октомври, за да стартирате своето ново по-весело, по-непринудено и по детски безгрижно Аз. Забавлявайте се повече. Ако за това ви е нужна друга компания, друга работа или друг партньор, направете стъпка по пътя към по-усмихнато ежедневие.
До 23 октомври Слънцето  и Меркурий са в знака Везни, което може да ви затрудни да сложите край категорично. Но не се колебайте поне да направите първата крачка. Използвайте емоционалния баланс на знака Везни, за да бъдат разговорите  толерантни и отстъпете, вместо да спорите. Така по-лесно ще се засилите за решаващия скок, когато дойде пълнолунието с лунно затъмнение в края на месеца. Можете да преразгледате старите навици, поведение и вярвания, докато търсите нови и изобретателни начини за напредък.
Новолунието прави важен аспект с Уран, който създава желани или изненадващи събития. Уран обича прогресивната промяна и свободата, но и принудителната промяна и хаоса.
За радикалните промени под негово влияние ще научите от утрешната прогноза.
За щастие Новолунието прави и аспект със звезда, която носи слава, успехи, творческо вдъхновение и късмет. Затова пуснете вашите най-добри намерения да достигнат звездите и да ви сътворят желаното бъдеще през тунела на затъмненията до следващото слънчевото затъмнение на 08 април 2024 година.