13.10 – Марс преминава в знака Скорпион

На приемания за фатален 13-ти петък планетата войн преминава в зоната на мрака и трансформациите, за да стъпите върху разрухата и да поставите ново начало.
Марс символизира силата, експлозивния темперамент, смелостта и агресията. Той се свързва с физическа сила, но и с бързина на ума.
До 24 ноември Марс в Скорпион ще дава мощна енергия да разрушавате бариерите по пътя към мечтите и целите си. В този период много ярки ще са проявите на амбиция, завладяване, победа и храброст. Тези прояви могат да се превърнат в безстрашие или жестокост. Затова се пазете от самонадеяни шофьори, беснеещи и нарушаващи реда и спокойствието хора.
От друга страна, дръзките действия с малко риск биха ви направили по-ефективни, инициативни и успешни, Най-важното за Марс е активността и лидерството. Поради това предстои повече от месец, в който да сте много динамични. Това е период на прогрес, развитие и постижения.

Там където попада Марс във вашата карта ще е сферата, в която ще инвестирате почти цялата си енергия. Основната тема в съответната област ще е вашата изява, спонтанност и импулсивност. Много бързо жланията ви ще намират проявление.
Липсата на граници и ограничения ще доведе до изпускане на контрола.  Вашата дива природа и огнена страна може да се изяви. Затова трябва да сте много внимателни какво и докъде показвате. Търпението ще е последното, което ще е възможно. Важно е да съзнавате, че в този период и другите ще са настъпили нервно или дръзко газта на колата или амбициите си, както и увереността си, че могат да подчиняват и завоюват без да жалят енергия. Ако успеете да насочите и контролирате силата си, бихте могли да постигнете успех до края на годината.
Марс в Скорпион е време на повече страст и ентусиазъм в отношенията, защото и планетата и мистичния знак, в който е, се свързват със сексуалната енергия и силната нужда от интимност. Това ще разпали огъня в телата и умовете, за да преследвате романтиката с по-голяма интензивност и страст. Проявата на повече жизненост и стремеж да завладеете вниманието на някого ще ви позволи да изживеете по-дълбоки връзки, по-пълноценни отношения и да изпълните ежедневието със завладяващата сила на любовта.