07.10 – Слънце и Юпитер – пътуване към щастието

Днес е ден на усмивката, а Слънцето и Юпитер може да ви дадат още поводи за щастие.  Юпитер е планетата на късмета и богатството. Той, заедно със Слънцето ще събудят копнежа ви за живот изпълнен с изобилие. Макар да е почивен ден, отделете време да помислите как сте се стремили досега към богатство и щастие. Ако сте на правилния път, стремежите ви ще донесат богатство и успех. Но всеки дисбаланс между желаното и нужното, което да ви направи щастливи, ще стане по-очевиден и проблематичен.
Недоволството, разочарованието и несигурността ще ви покажат, че е необходима преоценка на вашите цели. Ако продължите по грешния път, кризата във вашата реализация и удар върху самочувствието ще ви принудят да погледнете по-дълбоко в себе си за отговори.

Възможно е да не сте се справили, защото сте поели твърде много ангажименти. Трудно се балансира с много задачи. Фокусът само върху една цел ще направи живота много по-лесен и успешен.
Ако досега сте били обсебени от забогатяването или славата, може да разберете, че в живота има нещо повече от професионален или материален успех. Възможно е да сте привикнали да искате все повече и повече, дори да имате всичко.
Слънцето и Юпитер може засилват безпокойството, особено ако отдавна късметът ви изневерява или мързелът надделява. Тяхната енергия ще ви създаде трудности, ако сте живели нездравословно, неморално или сте били алчни, егоистични, арогантни, самодоволни. Увлечените от  хазарт и злоупотреба с вещества може да преживеят критичен момент.
Юпитер е планета, която е свързана не само с материалното, но и с духовното богатство. Затова по-философския поглед върху живота ще го направи по-приятен.
Започнете обучение, което да ви носи удовлетворение и нови знания за света или с идея за промяна на професията, която да ви кара да се усмихвате по-често.
Занимавайте се с неща, които да повишат самочувствието ви, да ви помогнат да преодолеете срама от неуспеха и да забравите за вината от провалени интимни връзки.