01.10 – Меркурий и Уран – нови възможности

Днес може да се появят изненадващи идеи и нови възможности. Възможни са и вълнуващи новини. Случайни срещи с ексцентрични или просто различни от обичайния ви кръг хора ще ви стимулира да се промените поне малко.
Умствените ви възможности ще са засилени, а комуникацията ще е доста бърза и по-различна от ежедневната. Това може да ви предостави нови приятелства и запознанства с по-странни и необикновени хора. Може да откриете, че се нуждаете от по-интелектуална среда и по-задълбочени разговори за устройството на света и неговото бъдеще.
Може да проявите повече интерес към иновации, нови технологии и всякакви други науки, които да раздвижат ума ви.

Най-неочаквано заниманията с астрология, математика или технически науки ще са ви по-интересни от традиционните дейности през почивните дни. Ако науката не е привлекателна за вас, може решаването на судоку, кръстословици или реденето на пъзели да ви създаде приятни минути или часове в неделния ден.
Вашият оригинален поглед върху нещата и събитията ще ви насочи към нови светове за изследване и реализация. Ако успеете да внесете нови елементи или новаторски хрумвания, може да направите пробив и или поне да решите неприятен или стар проблем.
Не пропускайте ярките сънища или проблясъците на интуицията. Запомнете странните си идеи, за да ги реализирате по-нататък, независимо колко нестандартни или дори футуристични ви изглеждат. Светът се движи много бързо и вашите прозрения може скоро да се окажат съвсем приемливи за околните. 
Заниманията и обученията, свързани с компютърни технологии ще са доста улеснени. Стартирането на сайт или страничка в социалните медии може да ви донесе успех, особено ако имате дългосрочни намерения и проявите търпение и постоянство в поддържането им. Не на последно място трябва да бъдете оригинални и забавни и да споделяте идеи и информация.
Създадените приятелства могат да са доста интересни и полезни. Позволете си необикновени преживявания или бъдете различни, за да добавите повече цвят и жизненост в следващите дни.