28.09 – Венера и Уран – импулсивност

Когато богинята на любовта Венера е провокирана от носещия изненади Уран, гръмотевиците не са необичайни. Като добавим и утрешното Пълнолуние в дръзкия Овен, става още по-сериозно изпитанието на любовната ви връзка или на финансовото ви състояние. В най-лошия случай – и двете.
Може внезапно да решите да похарчите доста пари, особено за нещо, което е твърде екстравагантно и различно от вашия досегашен вкус. Може да е всичко, свързано с красотата – за вас, за дома или за любим човек. Не се сърдете, ако внезапните ви пориви не бъдат оценени както очаквате и се разрази скандал заради вашите разходи. Още по-сериозно може да стане, ако финансите са общи, а вие сте ги използвали без да се интересувате от плановете на партньора. Дори да сте искали да го изненадате, не забравяйте, че всяка изненада първо е шокираща и после може да зарадва човека.

Под този импулс за пазаруване, не е изключено да купите твърде лъскави, несъвместими с гардероба ви или интериора на жилището ви вещи. Възможно е съвсем скоро да се окажат ненужни.
Намесата на Уран прави ситуациите променливи по доста неочакван начин. Повишава се нуждата от свобода във всички отношения, в които се намирате. Подобна нагласа може да превърне деня ви във война на световете. Внимавайте какво искате от партньора си, защото и той може да поиска своите свободи. А съвпадането на това влияние с Пълнолунието в Овен ще създаде доста огнени моменти.
Ако сте се чувствали задушени, ограничени или отегчени, макар да сме в сезона на дипломатичния знак Везни, революционният дух на Уран може да превърне емоциите в избухване, което да разруши връзката ви или материални неща, които са ви ценни.
Тези от вас, които приветстват промените и изненадите, може да преживеят доста интересен ден и край на седмицата. Експериментите и новостите ще освежат отношенията ви. Все пак трябва и партньорът ви да е с подобна нагласа, за да бъде забавно и вълнуващо и за двамата.
Ако имате и най-малкото съмнение, че любимият е по-консервативен и инертен, не дърпайте лъва за опашката, за да не си създадете неприятности.
Желателно е да изживеете по някакъв начин бунтарската и младежка енергия, която се е появила,
Ограничаването на вашите желания могат да ви накарат да потърсите някой, с когото да изпитате вълненията, които ви хрумват. Запознанства с по-различни от обичайния ви кръг познати също може да насочи тази енергия в добра посока.
Необвързаните може да бъдат привлечени от вълнуващи или ексцентрични хора. Внимавайте тяхната освободеност да нарушават правила или да се държат предизвикателно да не ви навлече неприятности. Не очаквайте новите познанства да оцелеят дълго във времето.
Може да попаднете в компания, която да ви стимулира да промените напълно външния си вид или да приемете техните културни или етнически различия.