23.09 – Слънцето преминава във Везни

Знакът Везни управлява партньорствата и ви дава време да се фокусирате върху отношенията с другите, които се появяват като ваши огледала. През следващия месец все по-често ще се вглеждате в отношенията, в които попадате или вече сте.
Търсенето и намирането на баланс и хармония ще бъде много важно в този период. А тях можете да постигнете и подобрите чрез толерантност, нежност и чрез занимания с изкуства.
Марс също е във Везни, а Венера, която управлява този знак е в горещия Лъв. Тази двойка може доста да ви сгорещи, докато стигнете до целта след дълги игри и омайвания.
Дори да попаднете в гръмотевични ситуации, те бързо ще затихват, когато намирате най-подходящите думи, жестове на внимание и разбиране.

Вероятно ще усетите в себе си повече тактичност, стил, толерантност и общителност. Заедно с това ще нарасне желанието да изглеждате привлекателни, да очаровате околните, да създавате и преживявате романтични моменти.  Поглезете сетивата си с красиви и качествени храни, напитки, музика, филми и всякакви забавления за двама или компания.
Мнозина ще имат нужда да привлекат вниманието на нов партньор или поне да се забавляват с малко флирт и романтични приключения. Ако сте обвързани, добре обмислете действията си, защото постигането на разбиране и мир може да ви се изплъзне. Все пак и партньорът ви ще е подвластен на нуждата да провери дали все още е способен да привлича и очарова другите.
Може да се колебаете повече през следващите седмици при вземане на решения и да изнервите хората около вас. Другата причина да не се бавите много е да не изпуснете шанс, който съдбата ви поднася, докато претегляте всички за и против
Преговорите, дипломацията и компромисът са част от темите подвластни на Везни. С лекота ще преодолявате разногласия, ако не се оставите на инерцията или на пасивната агресивност. Възможно е, уморени от спорове, да изберете мързела или да си губите времето с повърхностни неща. Тези от вас, които проявят повече воля и деликатност биха могли да постигнат успех или поне съществен напредък в професионалните или лични отношения. Ако работите в сферата на услугите за красота, търговията и правото може да забележите подем.
Внимавайте да не запълвате липсата на удоволствия със сладки изкушения и да не преяждате от скука.