21.09 – Слънце и Плутон – мистерии

Днес може да усетите много силно вашата интуиция, а мислите и преживяванията ви да са изпълнени с магия. Тези усещания може да оставят траен отпечатък върху връзката ви с реалността. Възможно е да сте привлечени от информация и разговори за магията на живота и необяснимите феномени. При някои ще се развихри въображението в посока на тайнствените и задкулисни игри, които хората играят. Внимавайте докъде ще стигнат подозренията ви. Не оставайте в плен на идеята, че някой или нещо определя съдбата ви.
Спомнете си, че желанията се сбъдват, а те са вашите мисли, получили реален образ. Опитайте и днес да изпълните с емоция намеренията, които ви вълнуват, за да ги доближите до тяхното сбъдване.

Обърнете внимание на вътрешния си глас, който най-добре оценява какво е подходящо, за да се придвижвате в истинската си посока.
Каквото и да ви интересува днес, ще бъде част от дълбокото опознаване на вашата същност. Наблюдавайте себе си, мислите и чувствата си към места и хора. Повярвайте в силата си да се променяте така, както желаете.
Обогатете знанията си за начина, по който си взаимодействат хората и опитайте нов подход на разговор или действия.
Днес можете да сложите начало на трансформация, която да ви направи по-щастливи и успешни. Сега сте способни да повлияете много по-значително върху живота си.
Срещите и разговорите с хора, които имат власт и управляват големи организации и компании ще ви донесат добри новини и може да са основа за вашето издигане. Възползвайте се от това благоприятно влияние, за да направите силно впечатление на началниците.
Плутон е малко плашещ понякога, защото трансформациите, които подкрепя са свързани с елиминиране. Но точно той помага да разрешите трудни отношения, дори това да означава приключване. Слънцето ще освети мрака в сложните лични и професионални ситуации, за да видите по-лесно какво да изчистите.
Може би е време да заемете лидерска позиция в живота си и да въведете ред и да разчисите бъркотията около и във вас.
Можете също да поемете повече ангажименти и да докажете, че имате сили и способности да бъдете пример за група хора. Това ще подобри самочувствието ви и ще ви предостави неочаквани възможности за различно бъдеще.
Денят ще ви увлича да бъдете по-любопитни към езотерични, мистични и астрологични теми. Това може да се окаже доста просветляващ момент за начина, по който да премахнете сивотата в ежедневието и да си създадете по-вълнуващи преживявания.