16.09 – Слънце и Уран – проблясъци

Повече енергия и приключенски дух се появяват днес в дните на почивка.
Ще ви привличат възможностите за експерименти и по-прогресивни дейности. Желанието за промяна, заедно с повишената интуиция може да ви отведат до проблясъци за бъдещето.
Усещането, че трябва да обновите живота си през следващите месеци, ще ви направи по-уверени да изразите уникалната си същност. Необичайните ви действия или промяна на външния вид ще покажат креативната ви страна. А това ще даде шанс на нови и необикновени запознанства или осъзнаване, че можете да живеете различно.

Веднага след новолунието вчера имате шанс за промени, които макар да са изненадващи ще ви извадят от рутината. Ще ви се иска да опитате нещо ново и оригинално, дори извън нормалното според досегашните ви възгледи. Не се страхувайте да напуснете зоната си на комфорт и да поемете риск. Важното е да опитате друг начин да се чувствате по-комфортно.
Не тъгувайте по миналото. От вас зависи да оцветите и предстоящите дни. Изхвърлете старите вещи и особено тези, които ви носят тъга по миналото. Не забравяйте, че за да дойде новото, трябва да му направите място, както в гардероба, така и в сърцето и ума си.
По-добре да следвате енергията на промяната, отколкото да я отлагате и тя да ви се стовари като гръм от ясно небе, когато вече сте приели сивотата на ежедневието.
Приемете, че каквото и да се случва извън вашия контрол, то създава условия да сте на правилното място в по-подходяща компания.
Разбира се, всяка изненада е стряскаща и за миг неприятна и разстройваща установения ви ред. Но светът нямаше да се развива, нито пък вие, ако правите едно и също постоянно.
Колкото и да се опитвате да си създавате сигурност и да я търсите в работата или личните отношения, тя няма да бъде на 100%. Единственото сигурно в живота е промяната. По-добре я приемете и се фокусирайте върху нейните предложения и накъде ви води.
Помислете за намеренията, които имахте за 2023 година и вълнуваха ума и сърцето ви. Ако още не сте ги реализирали, сега е подходящ момент да сложите началото им.
Създавайте нови приятелства, дори хората да са прекалено различни от досегашния ви кръг. Разширете мирогледа си, знанията си и наблюдавайте на какво ви учат техните странности.
Може би е време да започнете някакво обучение, особено свързано с технологии, компютри, наука, техника, електричество или астрология.