06.09 – Слънце и Меркурий – информираност

Днешният празничен ден може да бъде доста интензивен заради пътувания, срещи и разговори. Ако успеете да си отделите време за пълна почивка, вероятно утре програмата ви ще стане напрегната, защото Слънцето и Меркурий в Дева изискват изпълнителност.
Ретроградността на Меркурий ще обърква информацията и организирането на срещи. Комуникациите често ще са неясни, а работата с компютри и документи ще изисква огромна концентрация, за да не се правят грешки. Вероятно ще се налага да повтаряте и потретвате едни и същи действия докато получите желания резултат.
Ретроградният Уран увеличава трудностите с комуникационните средства. Внезапни изненади с техника, електроника и електричество ще ви поставят в некомфортни ситуации.

Хубавата страна на взаимодействието между Слънцето и Меркурий е осъзнаването и реалната преценка, благодарение на подробностите, които по-лесно ще забелязвате. Снимки и вещи от миналото ще ви дадат яснота какво трябва да почистите около и във вас, за да сте по-жизнени и в крак с новото.
Почивката в средата на седмицата ви дава шанс за повече общуване с приятели и роднини. Комуникацията по интернет може да ви даде свежи идеи. Само внимавайте какво на кого изпращате, защото Меркурий и Уран са ретроградни и създават доста недоразумения.
Денят е подходящ и за вземане на важни решения, след като намерите нова информация.
Пътувайте, запознавайте се с нови хора и споделяйте. В разговорите може да получите идеи, които да се окажат печеливши. Правете планове и оглеждайте внимателно подробностите без да предприемате действия преди новолунието на 15-ти септември.