31.08– СУПЕР ПЪЛНОЛУНИЕ в РИБИ

За втори път този месец ще видите магичната супер Луна, но този път в знака Риби. Наричана още Синя Луна тя ще ви омагьосва с красотата си и ще ви отведе чак до звездите.
Супер пълнолунието и влиянието на знака Риби върху чувствата, интуицията, сънищата и съкровената ви същност ще ви даде шанс да се освободите от миналото и да се отърсите от раните на сърцето.
Време е под влиянието на Слънцето в разчистващата и разумна Дева да изхвърлите тъгата и отчаянието, за да прегърнете нови възможности с нова яснота.
Енергията на пълната Луна в Риби носи дълбоко преживяване на емоциите. В дълбините на душата ви тя ще освети всичко стаено, носещо болка и разочарования, което трябва да бъде изоставено окончателно.

Седемте ретроградни планети, включително и очароващата Венера още повее подпомагат процеса на изясняване на преживяното досега и нуждата да приключите с него. Само така ще можете смело да изпратите най-съкровените си желания по лунната пътека.Това пълнолуние има още по-голяма значение поради връзка с кармичния учител Сатурн. Господарят на съдбата ще създаде усещането за неизбежност. Той налага да поемете отговорност за следващите стъпки в живота си. Сатурн също е потопен в енергията на Риби, което създава още по-силна връзка с идващото от Вселената.
Сатурн ще придаде сериозност на носталгията, страховете и тревогите, които ви пречат да видите възможностите. Това може да ви накара да се изолирате от другите. Марс, Плутон, Нептун и Уран се свързват, за да засилят вятъра в платната ви към промяна. Супер Луната ще засили достатъчно интуицията ви, за да усетите как страхът от неизвестното ви плаши и спира да разгърнете истинската си същност. Ретроградният Меркурий в Дева, заедно с оптимистичния Юпитер ще внесат яснота и радост, за да видите светлината в края на тунела.
Страховете ви може да са опит от миналото, но животът може да ви изненада и нещата да не се повторят. Животът обича смелите, а и няма как да успеете, ако не опитате.
Това пълнолуние е много важно за изцелението на душата ви и преодоляване на безпокойствата. Знакът Риби ще ви предразположи да се оставите на потока на Вселената. Остава да следвате хода на събитията и да правите онова, което ви кара да се чувствате себе си по най-добрия начин. Не се измъчвайте да бъдете това, което са ви казвали, че трябва. Да не показвате чувства не ви прави силни. Да изчистиш болката със сълзи дори помага на тялото да бъде по-здраво и показва, че сте запазили мекотата, която е част от това да бъдеш човек.
Вярвайте в способностите си и дайте на душата си право да се проявява с нежност, внимание и загриженост за вас и за хората, които обичате и уважавате.