28.08 – МАРС преминава във ВЕЗНИ

Сила на огъня ще бъде омекотена или усилена от въздушния знак на партньорствата според вашата нагласа за света от двама. Нетърпеливата природа на Марс ще забавя своите реакции, докато е в знака на хармонията и колебанията.
До 13 октомври може да се проявите като смирен войн, който внимателно претегля всички за и против. Връзките ще бъдат в центъра на вниманието. Везни е знак, който подпомага общуването, толерантните отношения и бизнес партньорствата. Търсенето на баланс и хармония обаче може да доведе до нерешителност и затруднения при вземането на решения.
Предстои да бъдете по-дипломатични и да търсите компромиси, вместо да действате през глава и да създавате конфликти.

Марс във Везни не обича конфликтите и предпочита пасивен подход, но при някои хора това може да се превърне в пасивна агресивност.
За други идва подходящ период да се борят за правата си, за справедливост, за хармонизиране на живота.
Знакът Везни е управляван от богинята на любовта и изкуствата Венера и Марс може да даде малко повече инициатива на хората, които творят красота в следващите седем седмици. Възможно е да получите мотивация да се грижите повече за красотата си или за удобствата в дома и на работното място.
Намерете време за нещата, които ви правят спокойни, красиви, доволни и си създавайте удобства. Марс ще ви помага да се преборите за всичко, което ви е ценно.
Споделяйте красотата, която забелязвате и може да намерите нови приятели, които като вас са чувствителни и с усет за прекрасното в живота.