25.08 – Марс и Плутон – амбиции

Войнственият Марс и управляващия подсъзнанието Плутон могат да ви дадат много енергия за постигане на вашите цели и амбициозни. Огнената енергия ще ви помогне да бъдете по-настоятелни и директни. Внимавайте обаче ретроградният Меркурий да не превърне целеустремеността ви в прекалена откровеност и критика към онези, които стоят на пътя ви. Плутон засилва мощта в постигането на желанията, но заплашва хармоничното им постигане.
Ако успеете да увлечете другите с дипломация и страст, можете да постигнете по-лесно и бързо целите си. Предложението за сътрудничеството и уважението хората с власт ще ги направи по-съпричастни към идеите ви.

Някои от вас, които са подкрепени от ретроградните планети, могат да се издигнат, да получат мечтана работа, да стартират голям проект.
Сега е момента да покажете своя лидерски потенциал и да внушите на околните, че могат да разчитат на вас. Смело може да се заявите и да премахнете всичко, което пречи на успеха ви.
Ако попаднете в конфликт, има шанс да преминете с лекота през трудната ситуация. Важно е да спазвате йерархията и да сте честни със себе си и другите. Колкото и да е трудно поддържането на хармония под огромната енергия на Марс и Плутон, управляването на огнената и водната стихия ще ви издигне съществено.
И двете планети са управители на Скорпиона – знакът на трансформациите. Затова можете да промените положението си, начина си на мислене и всяка друга сфера, в която сте имали трудности.
Използвайте повишената страст, за да преживеете незабравими горещи  моменти с партньора си.
Ако нямате партньор, много вероятно е да се появи някой, който да грабне вниманието ви. Магнетичното излъчване може да привлече по-слаби и неуверени хора. Според позицията, в която сте, внимавайте как ще изживеете това страстно приключение. Ако вие сте силните, бъдете толерантни и разумни и използвайте влиянието си по най-добрия начин. Ако сте си изгубили ума по някого, напрегнете разума си, за да не попаднете в неприятна ситуация.
Внимавайте с кого какво споделяте, защото интересът към тайни и разкриването им нараства. В най-добрия случай, това може да ви отведе към темите за мистериите на живота, за духовното и физическо изцеление.