13.08 – СЛЪНЦЕ и ВЕНЕРА – горещи спомени

Слънцето и Венера се прегръщат под звезден водопад. Можете да видите метеоритния поток Персеиди и да си пожелаете нещо красиво и изпълващо душата ви със светлина.
Ретроградната Венера вероятно ще ви връща в отминали моменти, когато любовта ви е понасяла на крилете си. Ще се усмихвате на онова ваше минало Аз, което е броило минутите и секундите до обаждането на любимия. Ще потръпвате, спомняйки си желанието времето да спре и завинаги да останете прегърнати под пълната луна на брега на морето.
Сърцето ви има нужда да се стопли от миналото, ако сега не живеете в любов или романтиката е отлетяла.
Най-щастливи днес са тези, които са край вода, а най-добре край море. Представете си как изпращате трудностите, неприятните емоции и мисли в неспирния хода на водата.
Лъчезарният дует на Слънцето и Венера ще ви насочи към всичко, което работи или не работи добре за вас в отношенията.

Ако смятате, че пренебрегвате себе си толкова, че щастието вече не е в сърцето ви, време е да поправите нещата или те да освободят място за нещо по-вълнуващо.
Ако не сте в романтична връзка, време е да се огледате наоколо, да бъдете с приятели, да посетите място за забавления или изкуство.
Оставете интуицията да тече във вас и да ви подскаже изход от ситуации, които не ви харесват. Днес може да научите много за себе си и да срещнете случайни фрази, които да ви дадат решение.
Ако се издигнете над суетата и житейските дреболии, може да разберете скритите мотиви в постъпките на близки, познати и колеги.
Творчеството ще иска да получи своята сцена, затова не спирайте идеите си и ги реализирайте или поне ги запомнете. Венера ще напомни за неща,, които сте отложили, а могат да ви донесат удовлетворение и красиви преживявания.
Плуването или водна процедура, дори просто душ ще ви донесе облекчение за телесни и душевни болки.
Ще се почувствате прекрасно и ако се погрижите за красотата си, за комфорта в дома или във връзката ви.