10.08 – Меркурий и Юпитер – добри новини

Доброто настроение и позитивно мислене ще ви заредят с енергия да разгледате идеите си за бъдещето.
Довършването на плановете за пътуване и подготовката му, както на къси, така и на дълги разстояния, е благоприятно.
Може най-неочаквано късметът да ви се усмихне. Той или ще подобри материалното ви положение или новините ще ви донесат надежда за по-добри времена или справедливост.
Възможно е да усетите нуждата да сте щедри и да помогнете за добра кауза или просто да проявите човечност, дори към непознат.
Може да срещнете редица хора на живо или в социалните мрежи, поради повишената социална активност. Създаването на приятелства е лесно, а те може да се окажат печеливши или поне интересни.
Говорете, танцувайте, спортувайте, срещайте се с приятели и направете деня незабравим за някого с добра дума или забавно предложение.
Общуването, проучването и ученето са изпълнени с ентусиазъм.


Ако работата ви е свързана с говорене или писане, може да създадете прекрасни творби и контакти.
Вашата любознателност и нужда от разширяване на познанията за света и хората ще ви открият нови хоризонти.
Конкретни области на обучение, които може да ви заинтересуват са чужд език, култура на народите, право, религия или философия.
Бизнес отношенията днес ще предразполагат към успешни преговори и подписване на договори. Това е идеалното време да почистите и организирате всичко от офиса до живота си, защото можете да комбинирате вниманието към детайлите с погледа върху цялата картина. Моментът е подходящ за всички правни въпроси.