09.08 – Венера и Уран – импулсивност

Тази среща на богинята на любовта Венера с носещия изненади Уран често създава условия за гръмотевици в отношенията. Пред изпитание ще бъдат поставени стабилността на любовната ви връзка или финансовото ви състояние. В най-лошия случай – и двете.
Може внезапно да решите да похарчите доста пари, особено за нещо, което е твърде екстравагантно и различно от вашия досегашен вкус. Това може да е всичко, свързано с красотата – за вас, за дома или за любим човек. Не се сърдете, ако внезапните ви пориви не бъдат оценени, както очаквате. Дори може да се разрази скандал по повод на вашата освободеност при пазаруването. Още по-сериозно може да стане, ако финансите са общи, а вие сте ги употребили без да се допитате. Ще кажете „Че как иначе ще е изненада?!“.

 Но както всички знаем, всяка изненада първо е шокираща и после евентуално може да зарадва човека.
Под този импулс за пазаруване, не е изключено да купите твърде лъскави, несъвместими с гардероба ви или интериора на жилището ви вещи. Възможно е да се окажат дори ненужни.
Имайте предвид, че намесата на Уран прави ситуациите променливи и то по доста неочакван начин. Затова не вземайте важни решения, особено докато Луната е намаляваща и Венера ретроградна.
Повишава се нуждата от свобода във всички отношения, в които се намирате. Подобна нагласа може да превърне дните до края на седмицата във война на световете. Внимавайте какво искате от партньора си, защото може и той да поиска свобода и отношенията ви внезапно да приключат.
Ако се чувствате задушени, ограничени или отегчени, използвайте революционния дух на Уран, за да се освободите. Но това може да срещне съпротива и покрай разрушаване на връзката, да съсипете щастливите спомени или ценни материални придобивки.
Тези от вас, които приветстват промените и изненадите във връзката си, може да преживеят доста интересен ден и дори седмица. Експериментите и новостите ще освежат отношенията ви. Все пак трябва и партньорът ви да е с подобна нагласа, за да бъде забавно и вълнуващо и за двамата.
Ако имате и най-малкото съмнение, че любимият е по-консервативен и инертен, не дърпайте лъва за опашката, за да не си създадете неприятности. Ще е трудно обаче да не изживеете бунтарската и младежка енергия, която се е появила,
Ограничаването на вашите желания могат да ви накарат да потърсите някой, с когото да изпитате вълненията, които сега ви хрумват. Запознанства с по-различни хора от обичайния ви кръг познати също може да насочи тази енергия в добра посока.
Необвързаните може да бъдат привлечени от вълнуващи или ексцентрични хора. Внимавайте странностите им да не ви въвлекат в ситуации, които застрашават сигурността ви.
Може да попаднете в компания, която да ви стимулира да промените напълно външния си вид или да приемете техните културни или етнически различия.
Но не се увличайте, защото Луната е намаляваща, а Венера ретроградна и много е вероятно новостите бързо да отшумят.