08.08 – ЛЪВСКИ ПОРТАЛ

Този магичен ден на двете 8-ци, когато духовното слънце Сириус, Земята и съзвездието Орион са подравнени в небето, ви дава жизнеността и творческата сила на Слънцето, което управлява огнения знак Лъв.
Макар Луната да е намаляваща, този портал ви дава възможност да изпратите своите най-съкровени желания и дръзки мечти към Вселената. Поставяйки осмицата хоризонтално тя се превръща в символ за безкрайност.  Представете си как тя отключва вашите възможности, как ще се чувствате, ако това, което желаете вече е част от живота ви. Потопете се в тази фантазия напълно.
Можете да го направите в медитация, която ще помогне да се свържете със своето истинско Аз. Направете скритото във вас дете щастливо. Освободете го от всички мисли за ограничения, изисквания, трудности и неясноти. Спомнете си колко безгрижни сте били преди време и оставете усещанията от миналото да преминат през вас. Не пускайте горчивината да ви завладее с мисълта за невъзможното щастие. Върнете се към спомените, които ви карат да се чувствате ценени, обичани и обичащи.

Осмицата е и символ на свързаността между минало, настояще и бъдеще. Тя показва вашата близост и нужда от семейство. Благодарете на хората от миналото, които са ви дали усещане за любов, топлина и грижа.
Нека поне днес да бъдете Слънцето, което е заложено във вас и нека усмивката ви да не изчезва, въпреки опитите на другите, препъващи се в техните тежести, да ви приземят.
Купете си жълт кристал, подръжте го под слънчевите лъчи и си пожелайте пълно щастие. Представете си как го живеете във всякакви ситуации, места и отношения – с партньор, в семейство, в обучение, на работа.
Насладете се на веселата компания от приятели или любима музика, филм, книга, стих.
Ако сте творец, дори и само като хоби, оставете душата си отворена за идеи и ги запомнете. Някой ден ще намерят своята реализация и това може да ви издигне на ново ниво.
Лъвът е знак, който обича живота, веселието, танците. Забавлявайте се, освободете се, дори да изглеждате детински.
Подарете на себе си или на някого слънчоглед и се почувствайте истинска звезда.
Бъдете благородни и над нещата поне днес, както само един истински крал или кралица биха го направили.