01.08 – СУПЕР ЛУНА  – ПЪЛНОЛУНИЕ във ВОДОЛЕЙ

Пълнолунието във Водолей е под влиянието на Марс и Меркурий. Огнената планета ще ви даде сила за инициатива и решителност да превърнете мислите си в действия. Марс се свързва с Юпитер, което ще помогне вашите  действия да бъдат успешни или поне забавни. Но Меркурий срещу Сатурн ще изисква търпение и отговорност, за да постигнете желанията си.
Заедно с това единственият аспект на Пълнолунието с Юпитер може да ви постави в необичайни ситуации в нечия компания или по финансови въпроси.
Пълнолунието поставя фокус върху начина, по който си осигурявате средства, включително за почивка, здраве и ежедневните нужди.

Възможно е да претърпите някои неприятни разговори, особено ако  зависите от някой друг финансово.
Споровете за това, който с какво допринася материално и емоционално във връзката или в семейството, може да завършат доста неочаквано.
В резултат, предвид и ретроградната Венера, някои връзки ще имат своите трудни или дори финални моменти.
Водолей е знакът на това Пълнолуние, което предполага доста нетърпимост към остарелите навици и мислене. Ако вие не искате промяна, бъдете готови да срещнете колективна съпротива срещу отживелиците и липсата на развитие. Ценностите и различията между поколенията ще доведат до конфликти и напрежения, въпреки сезона на почивките или тъкмо заради борбата между различните интереси. Но Водолей е знак, който помага на интуицията да ви поведе към дискусии, които може и да ви отнемат доста време. Но въздушният знак ще търси ползите за всички и ще се смесват разум и вътрешни усещания докато се избистри новия начин да продължите напред.
 Отричането на неизбежните промени няма да отмине. Дори ще ви изненада въпреки съпротивата. Не забравяйте, че ерата на Водолея и промяната в масовото мислене се развива все по-бързо и често без компромиси. За да минавате по-лесно през промените е добре да бъдете малко по-отворени за различното.
Време е да се включите в благородна кауза и да обърнете повече внимание на духовното си развитие. Овладявайте гнева и нетърпението, но бъдете смели в решенията да следвате това, което ви прави истински щастливи, което ви носи не само изобилие, но и удовлетворение.
Изберете обучение, което да ви подготви за друга професия или занимания, в които реализирате себе си. Но не бързайте да преобръщате всичко изведнъж. Планирайте, обмисляйте, вглеждайте се в детайлите и не се поддавайте на гнева, нетърпението да заживеете по друг начин и да бъдете свободни. Помнете, че свободата всъщност изисква  голяма отговорност към вас, но и към тези, които са край вас.
В следващите две седмици е добре първо да се погрижите за лечението на тялото и сърцето си. Освобождавайте се от емоционалните рани, от негативите чувства и мисли, за да освободите пътя към новите хора и събития. Това Пълнолуние ще ви помогне да промените навиците си в ежедневието, да почистите и себе си и местата, където работите и живеете, за да създадете ново пространство за мислите, чувствата и удобствата, които да ви донесат обновление.
Позволете на природата и всичко, което тя ви дава да намали напрежението в ума и тялото ви. Бъдете повече навън и се хранете здравословно.
Мечтайте смело и подгответе първите си крачки към големите цели и желания.
Обърнете внимание на странните мисли и хора, които се появяват в следващите дни. Те може да ви открият необичайния свят на вашите скрити възможности.