31.07 – Марс и Юпитер – успехи

Богът на войната Марс и богът на небесата Юпитер ще увеличат стремежите ви към победа и постигане на целта. Голяма е вероятността, започнатото днес да ви донесе успех.
Това е изключително благодатно влияние, което увеличава шансовете за постижения във всякакви дейности, изискващи сила, бързина, мъжка енергия и риск.
Вероятно ще ви липсва търпение и ще се хвърляте бързо от една дейност към друга. Това за съжаление увеличава и опасността от нараняване и изразходване на много енергия. Наближаващото Пълнолуние допълнително засилва напрежението и дързостта.
Пазете се от спорове, сблъсъци на пътя и дори в спортните занимания.

Усещането за превъзходство, физическа и интелектуална мощ ще ви предизвиква да бъдете напористи и неотстъпчиви в намеренията си.
Колкото и да сте завладени от оптимизъм и увереност, не прекалявайте с рисковете и откровените изявления, защото и другите са подвластни на това влияние и ще се борят, за да успеят. Най-добре ще бъде да използвате дипломатическите си възможности, точността в действията и да комбинирате бързината с усмивка. Така ще зашеметите обекта на вашето внимание и той ще рискува с вас сърцето или парите си.
Изживейте щастието, което ви завладява и използвайте доброто си настроение в полза и на други хора. Направете крачка към разширяване на бизнеса или започнете обучение, което да разшири възможностите ви за удовлетворение и печалба.
Действайте решително и поемете живота си в ръце, вземайки важни решения. Сега е момента да проявите лидерските си способности и да излезете на сцената, борейки се за своя просперитет. Опитайте да рискувате, за да увеличите богатството си. Дори самият опит ще ви накара да се чувствате отново живи и активни.
Обърнете внимание на своите интереси, дори да се стараете да не изглеждате егоист. Възползвайте се от всяка възможност за материално или духовно израстване, която се появява сега.
Макар да е понеделник, денят е прекрасен за срещи и подобряване на отношенията с приятелите или любимия човек. Вашата увереност и очарование ще бъдат възнаградени и може да ви предоставят интересни преживявания.