23.07 – Слънцето преминава в Лъв и Венера става ретроградна

Време е да блестите, да добавите цвят и драматизъм в живота си, докато Слънцето е в собствения си знак Лъв. Заедно с това, днес Венера става ретроградна. Затова спомени или хора от миналото може да попречат на забавленията и новите ви запознанства. Но за капризите и наградите на ретроградната Венера ще научите повече в утрешния хороскоп.
Докато Слънцето е в творческия и игрив собствен знак Лъв, ще кипите от вдъхновение и желание за разнообразие. Търсенето на чуждото внимание и спомените за минала слава и признание може лесно да ви отведат в неподходяща компания. Внимателно се оглеждайте с кого, кога и как да се впуснете в преживявания, които да ви припомнят радостта от живота.
В сезона на почивките ще имате нужда от публика и овации. Ще ви се иска да сте по-благородни, щедри и над нещата. Великодушието ще се редува с егоцентричност и суета.
Светските и културни събития ще са в изобилие. Организирайте партита, включвайте се в купоните и оставете детето във вас да играе. Пробвайте дейности, в които да покажете своите таланти. Може едва сега да откриете някои нереализирани способности и да получите вдъхновение да изявите най-красивата си същност.

Ако досега не сте имали време или други ресурси да проявите себе си, Слънцето в Лъв ще ви подкрепи да го направите. Но не очаквайте изведнъж да станете виртуози и известни. Пътят към славата е изпълнен с много труд. Не е нужно да прекалявате, макар, че лъвското присъствие на Слънцето и Венера създават условия да искате много и само най-доброто за себе си и другите. Ще ви се иска да направите живота си по-цветен и ярък. Но имайте предвид, че между пищност и претруфеност границата е много малка. Затова не се отпускайте прекалено, когато мястото и хората са важни за вас.
Ако имате деца, дайте им свободата да изживеят прекрасно лято без много ограничения. Играйте с тях и си спомнете какво сте искали на тяхната възраст.
Сега е златен период за творческите личности да имат сцена и публика. Дори ретроградната Венера може да ви помогне, връщайки ви към неосъществени, но обещаващи идеи. Може да получите и приходи, които сте изгубили надежда, че ще получите някога.
Повече за ретроградна Венера в Лъв четете в утрешната публикация.