22.07 – Слънце и Плутон – трудна промяна

Повелителят на мрака и трансформациите може да предизвика криза със самочувствието ви в някои отношения или събития. Ако това ви се случва, потърсете причината в някое ваше разрушително качество или поведение като пристрастяване, инат, мания и подозрителност. Наранено его отваря възможности да намерите други начини да действате. Затова е най-добре да следвате промяната, преди тя да дойде с разрушителни събития.
Някои от неприятните ситуации, които може да възникнат, са свързани с манипулации, ревност, опити да ви повлияят или комбинации, които изглеждат като шпионски трикове.
Тези проявления в личните отношения може да провалят почивните дни и да сгорещят още лятната жега.

Липсата на разбиране и толерантност към нуждите и притесненията на човека до вас може да доведат до доста сериозни конфликти. Таените дълго време тайни и недоволства може да изригнат като вулкан. Трудно ще се опазите от лавата на гнева и злобните коментари, които ще ви отправят.
В битов план има вероятност някой уред или колата ви да се повредят.
Има опасност и криминални субекти или природно бедствие да причинят вреда. Подобни събития ще се случват извън вашия контрол. Те ще ви покажат доколко се съпротивлявате на промяна или имате навик, който е разрушителен за вас или другите. Фокусът върху материалното и пренебрегване на човешките ценности ще ви постави в трудните ситуации.
Каквото и да преживеете, имайте предвид, че целта на Плутон е да се трансформирате към по-добър живот и повече удовлетворение, като се погрижите да развивате и духовността си.