19.07 – Марс и Сатурн – разочарование

Планетата войн Марс и кармичният учител Сатурн застават един срещу друг. Това може да ви донесе разочарование и гняв заради препятствия по пътя ви. Хора или събития може да попречат на вашите желания да се осъществят.
За да не навредите на себе си или на другите, насочете вниманието си към дейност, която изисква търпение, дисциплина или детайлност.
Не забравяйте, че гневът ви разрушава отвътре и може изобщо да не се отрази на този, към когото е насочен.
Поставени пред препятствия и трудни за изпълнение изисквания може да се почувствате слаби, неадекватни, непривлекателни и неспособни.
Не бързайте да преминете през това, което ви спира. Не се обвинявайте, че не сте предвидили тези събития.

Приемете предизвикателството. То ви учи на търпение. А може и да се появява забавяне, за да стигнете по-бавно и в по-подходящ  за вас момент до това, към което се стремите.
Не е изключено нетърпението ви напоследък да е предизвикало съпротивата у някого. Личните атаки могат да бъдат много болезнени и да предизвикат силни преживяване във вас. Колкото и да е трудно, опитайте да чуете фактите, въпреки неприятните емоции. Възможно е с намесата на Сатурн да получавате кармични уроци, идващи със злонамерено коментари, увреждащи вашата репутация или кариера. Хората, които срещате не са случайни и тяхната завист, омраза или ревност може да имат съвсем основателна причина, идващата от общото ви минало.
Не потушавайте емоциите си с вредни вещества или лекарства. Опитайте се да видите ситуацията сякаш не сте участник в нея.
Изразходвайте горещата и разрушителна енергия на гнева с физическа активност. Дълга тренировка, плуване или бягане ще попречат на конфликта да навреди на тяло, ума и духа ви.