06.07 – Марс и Нептун – прояснение

Огненият войн и мистеризният господар на дълбините може да хвърлят светлина как точно сте завишили очакванията към другите и колко сте прекалили. Това може да причини доста разочарование и да се почувствате изтощени. Нептун ви води към по-дълбок поглед върху нуждата от другите и кои ваши нужди не са удовлетворени. Това се отнася и за собствените ви потребности, за които не се грижите.
Марс дава енергия да навлезете по-дълбоко в причините за границите, които поставяте с другите, и да се уверите, че ги спазватее.
Нежната и романтична страна на Нептун в съчетание със страстният Марс ще създаде още по горещ летен копнеж за постигане на вашите пламенни желания. Ще сте по-настоятелни и смели в борбата с конкурентите, докато се стремите да получите това, което искате.

Внимавайте в какви битки влизате, защото това е влияние и върху другите, което може да ви постави пред силна съпротива, намалявайки шансовете ви за победа.
Колкото повече бързате да преодолеете всички пречки, толкова по-трудно ще бъде да успеете. Ключът към успеха е да се фокусирате в една посока и със силата на волята да я следвате.
Импулсивността, създавана от Марс заедно с пропуските в преценката, причинени от Нептун могат да доведат до грешки и за съжаление до инциденти.
Липсата на търпение може бързо да взриви емоциите и да се стигне до заплахи, насилие, натиск или нечестност и предателство.
Бунтуването срещу силата и властта носи риск от противоречия, които биха навредили на вашето положение и перспективи. Спокойната работата за реформиране и модернизиране в рамките на досегашните ви условия може да се окаже по-резултатна.