30.06 – Меркурий и Сатурн – практичност

Планетата на комуникациите и кармичният учител ще ви дават добра концентрация и внимание към детайла. Ще свършите нещата чисто, без грешки и навреме.
Можете доста добре да се справите, ако ви предстоят изпити или обучения.
Също така е подходящо време за платите данъци, сметки, дългове и да придвижите документи, особено, ако са свързани с държавни институции или съда.
Възможно е да с еналожи да вземете важни решения, да водите сериозни дискусии, преговори и бизнес сделки.
Здравият разум и практичният поглед към постигане на резултатите ще ви помагат да направите дългосрочни планове или да подпишете договори.

Подходящо е да се задълбочите в сферата на недвижимите имоти, правото, държавните организации и всичко свързано с власт и дълготрайни материални придобивки.
Вероятно ще се чувствате по-уверени във всякакви разговори и ще бъдете достатъчно убедителни, което да ви донесе по-сериозни ангажименти. Не е изключено някои от вас да получат повишение или поне да чуят похвали за добре свършената работа и ценните им умения.
Новите приятелства и партньорства, които създавате е много вероятно да бъдат трайни и надеждни.
Може да се погрижите за семейни въпроси като застраховка и завещания, да разговаряте с родителите или децата си.
Това е добър момент да контактувате с по-възрастните или по-опитните от вас. Те ще ви дадат ценен съвет или ще чуете нещо, което е много полезно за развитието ви.
Ако отдавна мислите да потърсите консултация от специалист по право, политика или обучение, сега е подходящ момент.
Добре е да разговаряте с наставник или с някой от ръководството, по въпроси, които ви вълнуват и се нуждаете от насока или помощ.
Ако сте в зряла възраст, може да помогнете на по-младите от вас или да чуете как те виждат ситуацията, в която се намирате.
Днес вашите думи ще бъдат възприети сериозно и ще повишите авторитета си, както пред шефовете, така и пред младите колеги. Възможно е да чуете отдавна чакани похвали от тях и да усетите тяхното уважение към вашата последователност и упорит труд.