29.06 – Слънцето и Сатурн – постижения

Слънцето и Сатурн може да ви донесат постижение или признание за усилията ви преди време. Ако се насочите към постигането на дългосрочните си цели и ще преминете успешно през трудностите.
Отношенията с мъже и началници ще бъдат практични и полезни. Може да получите ценни напътствия от по-възрастни или опитни хора, както и от управляващи вашата дейност или живот.
Вашата упоритост, последователност и решителност ще бъдат оценени. Взаимното уважение и разбиране ще ви отворят врати, дори при по-консервативни служители.
Възможно е да ви възложат още отговорности, но да успеете да се справите без това да ви натоварва прекалено.

В резултат ще покажете, че можете да се справите и на по-отговорни позиции.
Повишаването на работното място също е възможност. Дори най-малкото признание ще ви донесе удовлетворение от добре свършената работа и ще повиши самочувствието ви.
Възможно е да се наложи да преподавате или да предадете знанията си на по-млади ли по-неопитни от вас. Вашата мъдрост, опит или способности в професията ще им помогнат много.
Ако нищо от изброените по-горе не важи за вас, използвайте близките дни за рутинни задължения, които изискват последователност и дисциплина въпреки скуката.