25.06 – Меркурий и Нептун – мъгла в ума

Яснотата е трудно постижима днес. Това сериозно ще затрудни всякакви разговори, дискусии и уговорки. Дори даването или получаването на инструкции може да страда от неяснота или неправилно тълкуване.
Ако трябва да се занимавате с важни бизнес, държавни или правни въпроси, потърсете професионален съвет или помощ от доверен приятел.
Въздържайте се от общуване извън рамките на обичайното, за да не попаднете в неловки и дори опасни ситуации. Измамниците са особено активни под това влияние. Проверявайте по няколко пъти и по различни начини непозната или неочаквана информация.
Възможно е въображението да ви създаде съмнения за предателството и изневяра. Не бързайте със скандалите. Дори малки лъжи могат да доведат до големи проблеми и заплетени ситуации.
Избягвайте всякакви конспиративни теории, странни и екстремни духовни и религиозни възгледи, послания за фатални събития и плашещи разкрития. Всичко това най-вероятно ще е плод на нечий ум, силно повлиян от размътващата намеса в разума.

Пазете се от всеки, който много настоятелно дори настъпателно иска нещо от вас.
Не прибягвайте до алкохол, упойващи и обезболяващи средства, за да се спасите от напрежението.
За да преминете по-леко през това влияние се насочете към приятни занимания в позната обстановки и компания като музика, филми, танци, поезия, творческо писане, медитация.
Нека фантазията ви работи само в посока на радостта и любовта.