20.06 – Юпитер и Сатурн – изключителен шанс

Това е аспект, който се случва през няколко години и последно е повлиял на живота ви в края на август 2017 година.
Спомнете си какво сте получили тогава и дали придобивките около това време са били жизненоважни, подкрепящи и обогатяващи вашето материално състояние и духовно или интелектуално развитие. Вероятно ще откриете множество ползи от събитията, които сте преживели тогава.
Сега отново имате шанс да подобрите живота си в много направления. И се постарайте да не пропускате шанса си, защото следващият е едва след 4 години.
Това партньорство на планетата на късмета и изобилието Юпитер и кармичния учител Сатурн ви носи устойчив растеж и реална перспектива за успех.
Оптимизмът, заедно с  реалистичната преценка на рисковете създават прекрасен период за успешни действия във всякакви сфери на живота.

За мнозина късметът да сте на точното място, с точните хора в точния момент ще ви придвижи съществено напред във финансов или духовен план.
Избирайте разумно инициативите си и се доверете на по-мъдрите и опитни от вас.  Семейството и традициите също ще ви подкрепят, за да бъдат начинанията ви успешни.
Търпението, постоянството и лоялността в работата ще ви помагат да постигнете важна дългосрочна цел.
Някои може да получат повишение или повече отговорности, както и признание за усилената им работа.
Финансова стабилност може да постигнете чрез инвестиции или бизнес сделки. Това е отлично време да закупите недвижими имоти, да, спестявате или да започнете малък бизнес. Самостоятелната ви заетост ще изисква да обогатите знанията си и да бъдете по-прецизни в сметките и вложенията. Но свободата иска жертви.
Личностното израстване, богатството, мъдростта и щастието могат също да дойдат чрез нови връзки, пътуване или образование.
Това може да не е вълнуващ момент, но трайните постижения ще донесат удовлетворение и в материален и в емоционален аспект.