19.06 – Слънце и Нептун – изтощение

Началото на седмицата започва с умора и липса на енергия и желание за работа. Вероятно вече имате нужда да се откъснете от ежедневните задължения.
Увеличава се и податливостта към психологически и здравословни проблеми. Събития или хора могат да причинят объркване и разочарование. Усещането за несигурност и вина ще ви накара да се затворите още повече.
Не е подходящото и да извършвате дейности, за които е необходима физическа сила и издържливост.
В разговорите с партньори и клиенти бъдете особено бдителни. Вашата добронамереност днес създава риск да бъдете използвани или излъгани. Сега не е момента да виждате само най-доброто в хората. 

Прекаленият идеализъм и доверчивост могат да доведат до загуба, скандал или клевета.
В личните отношения може да се сблъскате с нечестност и измама. Тайните ще бъдат по-трудни за запазване, но и трудни за разкриване. Да получите яснота по важен въпрос или проблем ще е доста трудно.
Хипохондрията е друг проблем, който може да се появи. Отклонявайте възможно най-бързо мислите за болести и страха от трудности.
Повишената чувствителност към инфекции, както и отслабената жизненост намаляват съпротивителните сили на организма и възстановителните му способности.
По-добре е да отложите изследванията, защото има вероятност да получите грешна диагноза. Повишава се влечението към наркотици и алкохол. Засилват се проблемите с психиката, включително параноя, паник атаки или депресия.
За да се справите с тези влияния дайте шанс на своята креативност и въображение. Отделете си време за изкуство, музика, танци, театър. Направете си романтична вечер. Развлеченията и грижата за някой в нужда са отлични начини за безопасно използване на нептуновата енергия.
Не губете вяра в хората, но и не се предоверявайте.