09.06 – Мекурий и Нептун – мечтателност

В края на седмицата ще е трудно да се настроите за активна работа. Вероятно ще искате да останете на тихо и уютно място, за да поспите или да помечтаете за романтика или красиви преживявания. Слънцето ви мами да отидете сред природата или край морето. Това усилва желанието да се реете безгрижно, да забравите за ежедневните задължения и да мечтаете безкрай.
Затова денят е прекрасен за релаксация, творчество и духовни занимания. Разговорите са успокояващи и приятни. С думи можете да помогнете и дори да излекувате безпокойствата на някой, който споделя с вас.
Интуицията е много силна и можете чрез сънища, медитация и дори в случайни срещи най-неочаквано да откриете истини, прозрения или решения на трудна ситуация.

Насладете се на времето с хубава книга, романтичен филм, музика и танци.
Ако имате желание, непременно си позволете да проявите ваш талант, да си отделите време за нещо творческо.
Запишете мислите, които сякаш потичат като река в ума ви. Това може да е начало на нов проект или дори нова посока в живота ви.
Вероятно ще усещате малко тъга, че нямате време за всичко, което ви прави спокойни, щастливи и ви носи удовлетворение. Опитайте се да пренасочите тези мисли към нещо по-красиво. Мечтайте за бъдещето или говорете с някой, който да ви зареди с настроение. Отидете на театър или кино, общувайте с мили хора, слушайте музика, медитирайте.