04.06 – ПЪЛНОЛУНИЕ в Стрелец

Ягодовата луна ще ви изкушава да следвате по-освободено страстите си и целите, които си поставихте за тази година. Заедно с това, кармичният учител Сатурн ще превърне вашият устрем и непримиримост в бягане с препятствия.
Време е за освобождаване на емоционалната енергия, умственото претоварване и духовната умора.
Ще се изправите пред въпросите дали сте готови да пуснете неща, които вече не ви служат и как да продължите пътя си. Когато се освободите от стари истории, спомени и вярвания, които вече не ви подкрепят емоционално, умствено и духовно, тогава с лекота се отварят нови възможности.
Стрелец е знакът на късмета, крупните финанси, обученията, дългите пътувания, хората, които са далеч от вас, чужденци, философските възгледи, личното развитие. Затова Пълнолунието дава шанс за осмисляне и довършване на дейности и отношения свързани с мястото ви в този свят, висшето образование, квалификациите, продължителните обучения, чужд език, взаимоотношения с хора, които живеят далече от вас, далечните пътувания.
Луната акцентира върху влиянието на емоциите и стремежите върху здравето, ежедневните ви навици и отношенията с колеги и подчинени.

Възможно шефът, баща ви, по-възрастен приятел, учител или преподавател да ви напомнят за миналото и  към какво сте се стремили, за какво сте мечтали, как сте искали да се изявявате пред света.
Аспектът на Пълнолунието с Марс засилва чувствата и подсъзнателното привличане. Може по нов начин да погледнете на досегашните отношения на работното място или с човека, с който сте ежедневно.
Марс може да разпали страстни желания и нужда да привличате внимание. Луната в Стрелец и Марс в Лъв създават горещата освободеност на лятото. Да действате според инстинктите си е по-вероятно, отколкото да планирате и оглеждате разумно нещата и хората. Допълнителната смелост и инициативност ще ви помагат да изпълнявате желанията си за удоволствие и наслада от живота, особено във връзките. Може да откриете нова страна на характера си, докато по-директно и настоятелно заявявате себе си в различни ситуации.
Въпреки емоционалната импулсивност и желание да преоткривате света, това Пълнолуние не е толкова натоварващо и неспокойно.
Дори трудният аспект на Пълнолунието със Сатурн ще ви помогне да се съсредоточите върху най-важното в живота ви. Дали това да бъде кариера или да се забавлявате с работата, която да вършите, бъдете искрени пред себе си, за да си изясните накъде да продължите.
Ако се стремите към лоялни професионални отношения, бъдете честни и дисциплинирани, за да заслужите доверието и уважението на авторитетите.
Можете да се борите за правата си и да отстоявате себе си, но без да арогантни или груби. Усмивката и шегата ще ви отворят повече врати.
Това пълнолуние ще ви насочва и към преоценка на финансовото и духовното ви развитие. Вероятно ще потърсите нови пътища за реализация, която да ви дава свобода и финансово, но и като личност, която иска да се развива и да се забавлява.
Докато Луната намалява само събирайте информация, върнете се към позабравени хора и четива, за да си припомните какво всъщност желаете и какво ви представя най-добре пред другите.
За да релаксирате и да се заредите с енергия, наблегнете на забавленията – спорт, танци, театър, концерт или просто филм или музика у дома.
След пълнолунието имате две седмици, в които е добре да работите за своето духовно усъвършенстване, да завършите дейностите, които сте започнали и да се откажете от вредни навици, които рушат здравето ви.